Jocurile Nationale Special Olympics Romania – 22-24.09.2019

În perioada 22-24 septembrie 2019 s-au desfășurat Jocurile Nationale Special Olympics Romania, Deva 2019.  Probele sportive s-au desfășurat în orașele Deva și Hunedoara.

ASPNS-Luceafărul a fost reprezentată de către sportivele Coman Ioana si  Gavril Livia., la disciplinele atletism (alergare 50 m) și înot. Livia, „spargatorul de gheata” al Asociatiei, a ocupat locul I pe podium, iar Ioana a ocupat locul III pe podium la ambele discipline..

Toți sportivii au fost evaluați din punctul de vedere al sănătății în cadrul Programului Health Athlets (oftalmologie, ORL, stomatologie) status ponderal, nutriție.Acest program se desfășoară cu sprijinul voluntarilor – specialiști, studenți, elevi.

Multumim Special Olympics Romania pentru eforturile sustinute in organizarea tuturor competitiilor la care participa copii si tinerii cu dizabilitati. Multumim tuturor sponsorilor si voluntarilor, oficialitatilor din judetul Hunedoara pentru ca si-au adus aportul la exceptionala organizare a Jocurilor Nationale Special Olympics Romania de anul acesta.
Multumim profesorilor de inot de la CLUB SPORTIV DELMADI, in special d-lui antrenor Zaharia Adrian si multumim d-lui profesor Valentin Gavril, pentru ca au dat o sansa beneficiarilor nostri sa invete acest complex sport-inotul.